Novice

First Facility izvaja storitve tehničnega vzdrževanja vseh Stop Shopov objektov v Sloveniji!

01/01/2022

First Facility Group je naredila velik korak naprej v Sloveniji!

S ponosom sporočamo, da je First Facility Slovenija zmagal na razpisu za izvajanje storitev tehničnega vzdrževanja za vse objekte Stop Shop v Sloveniji, ki so v lasti sklada Immofinanz in se tako s 1. januarjem 2022 uradno ukvarjajo s tehničnim vzdrževanjem. Na ta način smo razširili portfelj objektov, ki jih vzdržujemo, za dodatnih 14 prodajnih centrov Stop Shop v Sloveniji.

Prepričani smo, da bomo zadovoljili potrebe in izpolnili pričakovanja naročnika glede kakovosti in standardov storitev, po katerih smo znani.

Novim sodelavcem, ki so bili pred kratkim zaposleni na projektu, želimo vse dobro in dobro zdravje v prihodnjih mesecih in letih.

First Facility Tim

Podjetje First Facility je zadolženo s strani YANFENG SEATING

01/11/2021

Kitajsko podjetje YANFENG SEATING, član skupine Yanfeng, ki je vodilni svetovni proizvajalec avtomobilskih delov, je v začetku aprila 2021 odprlo novo tovarno za proizvodnjo jeklenih okvirjev za sedeže v Kragujevcu v Republiki Srbiji.

Od 20.10.2021 zagotavlja podjetje First Facility celovito vzdrževalno storitev za YANFENG SEATING. Nova tovarna s 29.400m2 bo zaposlovala več kot 400 zaposlenih.

Storitve First Facility v novi tovarni vključujejo:
1) tehnično vzdrževanje objekta
2) vzdrževanje higiene notranjega in zunanjega prostora
3) vzdrževanje zelenic
4) zimska služba.

First Facility Slovenia imenovan za izvajalca storitev tehničnega vzdrževanja - Supernova Novo Mesto, Mercator Novo Mesto in Mercator Metlika

01/10/2021

First Facility Slovenija od 1. oktobra 2021 izvaja redno tehnično vzdrževanje treh maloprodajnih projektov v Novem mestu in Metliki na jugu Slovenije. Naša cenjena stranka, SUPERNOVA, je prepoznala kakovost storitev v Qlandii Maribor in Qlandia Ptuj ter nam zaupala dodatno delo. Novi projekti v okviru Prvega objekta so:

• Supernova Center Novo Mesto
• Mercator Center Novo Mesto
• Supernova trgovski center Metlika

Ob novih zaposlitvah smo sprejeli tudi novo zaposlene tehnike in smo ponosni, da jih imamo v naši ekipi.

Prvi sestanek First Facility Grupe

23/02/2020

Predstavniki First Facility Grupe so se prvič sestali dne 19. in 20. februarja v Beogradu.

Generalni direktorji in partnerji, člani Izvršnega odbora in direktorji First Facility družb v Slovaški, Madžarski, Bolgariji, Srbiji in Severni Makedoniji so se udeležili sestanka, na katerem so opredelili novo strategijo za prihodnost Skupine First Facility.

V kratkem intervjuju po sestanku je gospod Radivoje Nijemčević, generalni direktor in partner, izrazil zadovoljstvo in ponos, ker First Facility tim sestavljajo pametni in uspešni mladi ljudje in objavil, da je tim First Facility družbe v Srbiji izbran za vodenje Skupine First Facility.

Gospod Georg Spiegelfeld, generalni direktor in partner je poudaril svojo hvaležnost, ker ima družba odlične delavce, ki vodijo velike projekte in zagotavlja storitve za prestižne stranke in da je najpomebnejša naloga obdržati zadovoljstvo tako delavcev kot strank.

Gospod Spiegelfeld je tudi poudaril, da je za družbo zelo pomembno povezovanje družb First Facility, ki poslujejo v različnih državah, v eno veliko družino, v kateri bo zahvaljujoč izmenjavi znanja in izkušenj First Facility postala močna skupina v Jugovzhodni Evropi.

VIDEO pregled dogodkov